DEBT Finance

Anders dan andere aanbieders van vastgoedfinanciering, hanteert Nestr geen postcode– of stedenbeleid. Ook het woord ‘krimpgebied’ hanteren wij niet. Nestr geloofd dat ook woningen voor de verhuur in de provincie waarde hebben en houden en willen zo meehelpen ook buiten de grote steden te helpen met het kunnen aanbieden van huurwoningen.

Pascal Hofstra van DEBT Finance uit Alkmaar: “Mijn klant is ontwikkelaar en realiseert juist in de provincie kleinschalige nieuwbouwprojecten. Zijn visie is “een landelijke woning is bij ons geen eenzame villa in een grote tuin. Landelijk wonen is ook samenleven”. Echt buiten. In woningen die het landschap mooier maken! Zo ook deze nieuwbouwwoningen in Uffelte, in de provincie Drenthe. De woningen zijn aardgasvrij en dragen bij aan het landelijke beleid van de overheid om steeds meer energie neutrale huurwoningen te bouwen. Reguliere banken kunnen op een dergelijke locatie niet financieren, dus viel de keuze al snel op Nestr. Nestr hanteert geen postcode-beleid zoals veel andere partijen dat wel doen. Daarnaast werkt Nestr met een geautomatiseerd aanvraagproces waardoor er snel duidelijkheid is over de financieringsmogelijkheden en voorwaarden.“

Robin Pol, directeur operatie van Nestr en verantwoordelijk voor het acceptatiebeleid van Nestr: “Daar waar er jaren sprake was van urbanisatie, zie je nu door de hoge prijzen van zowel koop- als huurwoningen in de grote steden dat er weer een trek naar kleinere steden en het platteland plaatsvindt. Nestr erkent dit fenomeen en gelooft in de waarde van huurwoningen in de provincie. Dit gevoel wordt alleen maar extra versterkt door het grote tekort aan woningen in Nederland. Volgens de cijfers van NVM uit 2020 blijkt dat er een tekort is van 315.000 woningen in Nederland. Nestr financiert daarom in heel Nederland”.

“Reguliere banken kunnen op een dergelijke locatie niet financieren, dus viel de keuze al snel op Nestr”

Pascal Hofstra over Nestr Smart Finance

Laat je inspireren door andere succesverhalen

Eijgen Finance

“Nestr onderscheidt zich doordat er in heel Nederland woningen tot 85% gefinancierd kunnen worden en zelfs tot 80% aflossingsvrij. Voor onze klanten is het ook prettig dat je na het ondertekenen van een rente-aanbod vier maanden de tijd hebt om je dossier af te ronden. Hiermee zijn onze klanten “beschermd” tegen tussentijdse renteverhogingen. Dit soort voorwaarden zijn in tijden waar….”

lees verhaal