123Vastgoedfinanciering

Jan Pieter Makkink van 123Vastgoedfinanciering.nl: “Wij hebben veel professionele vastgoedbeleggers die combinatiepanden aankopen en verbouwen en uiteindelijk aanhouden als eindbelegging. Dit betreffen doorgaans grotere verbouwingen welke wij vanwege snelheid, flexibiliteit en de hoogte van het bouwdepot onderbrengen bij onze private financiers. Wij maken al sinds de oprichting van Nestr gebruik van de financieringsoplossingen. Nestr kent geen beperkingen in postcodegebieden en geeft rentekorting wanneer een object een goed energielabel heeft of verduurzaamd wordt. Zo hebben we naar volle tevredenheid een pand in Apeldoorn, wat bestond uit een kamerverhuurdeel, kantoorruimte en 3 appartementen, ondergebracht bij Nestr. Door de verbouwing die had plaats gevonden was het energielabel aanzienlijk verbeterd, waardoor we tegen de scherpste condities bij Nestr terecht konden.”

“Nestr kent geen beperkingen in bepaalde postcodegebieden en geeft rentekorting wanneer een object een goed energielabel heeft of verduurzaamd wordt.”

Jan Pieter Makkink van 123Vastgoedfinanciering.nl

Laat je inspireren door andere succesverhalen

Eijgen Finance

“Nestr onderscheidt zich doordat er in heel Nederland woningen tot 85% gefinancierd kunnen worden en zelfs tot 80% aflossingsvrij. Voor onze klanten is het ook prettig dat je na het ondertekenen van een rente-aanbod vier maanden de tijd hebt om je dossier af te ronden. Hiermee zijn onze klanten “beschermd” tegen tussentijdse renteverhogingen. Dit soort voorwaarden zijn in tijden waar….”

lees verhaal

DEBT Finance

“Mijn klant is ontwikkelaar en realiseert juist in de provincie kleinschalige nieuwbouwprojecten. Zijn visie is “een landelijke woning is bij ons geen eenzame villa in een grote tuin. Landelijk wonen is ook samenleven”

lees verhaal