Barlavento & Financiering Regelen

Een belofte bij Nestr Smart Finance is dat wij snel zijn, sneller dan alle andere vastgoedfinanciers in Nederland. Het wegwerken van stapels dossiers is bij Nestr verleden tijd. Dat ene pand dat je nu ziet wil je ook nu kopen.

Raymond Bocker van Financiering Regelen en Barlavento uit Utrecht: “Onze klant meldde zich met een zeer mooie aankoop in Korte Houtstraat in Den Haag. De afname moest alleen op korte termijn plaatsvinden. In overleg met Nestr, de taxateur en onze klant hebben we gezamenlijk als team geopereerd en in zeer korte tijd de financiering voor het hele complex met 11 appartementen succesvol kunnen realiseren. De doorlooptijd van het indienen van de aanvraag tot het passeren van de financiering en aankoop bij de notaris nam 8 dagen in beslag. Een absolute recordtijd. Hiermee hebben we onze relatie goed en snel kunnen helpen”.

Saskia, acceptant bij Nestr verteld verder: “Raymond belde mij met het verzoek tot een snelle acceptatie. Wat essentieel is bij dit verzoeken, is dat de documenten die nodig zijn voor de acceptatie correct worden aangeleverd. Raymond heeft op zijn beurt vooroverleg gehad met de taxateur en de klant om er zo voor te zorgen dat alle documenten in 1 keer goed aangeleverd zijn. Vervolgens kon ik in 1 keer het dossier beoordelen en dat resulteerde in een snelle doorlooptijd”.

“Een absolute recordtijd”

Raymond Bocker over Nestr Smart Finance

Laat je inspireren door andere succesverhalen

Eijgen Finance

“Nestr onderscheidt zich doordat er in heel Nederland woningen tot 85% gefinancierd kunnen worden en zelfs tot 80% aflossingsvrij. Voor onze klanten is het ook prettig dat je na het ondertekenen van een rente-aanbod vier maanden de tijd hebt om je dossier af te ronden. Hiermee zijn onze klanten “beschermd” tegen tussentijdse renteverhogingen. Dit soort voorwaarden zijn in tijden waar….”

lees verhaal

DEBT Finance

“Mijn klant is ontwikkelaar en realiseert juist in de provincie kleinschalige nieuwbouwprojecten. Zijn visie is “een landelijke woning is bij ons geen eenzame villa in een grote tuin. Landelijk wonen is ook samenleven”

lees verhaal