Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Nestr is een geldverstrekker die professionele beleggers in Nederland wil helpen met het optimaliseren en uitbouwen van hun beleggingsportefeuille. Maar Nestr wil meer zijn dan een leverancier van ‘geld’. Nestr wil maatschappelijke meerwaarde creëren.

Meerwaarde

Naast het financieren van verhuurd onroerend goed wil Nestr meer betekenen voor beleggers en dus inwoners van Nederland. Niet iedereen heeft altijd de wind in de rug en kan wel eens een helpende hand gebruiken. Nestr reserveert van elke gepasseerde financiering een bedrag en schenkt dit elke maand aan iemand die dit steuntje in de rug kan gebruiken.

Lees hieronder de initiatieven die wij al gesponsord hebben.

Wil jij ook gesponsord worden?

Iedereen komt hier in beginsel voor in aanmerking, dus klanten van Nestr maar ook mensen die geen klant bij Nestr zijn.

Stuur ons een bericht op mvo@nestr.nl en elke maand worden de ingediende verzoeken door de medewerkers van Nestr gelezen en kan elke medewerker zijn stem uitbrengen op het verzoek dat hem of haar het meeste aanspreekt. Het verzoek met de meeste stemmen komt in aanmerking voor het sponsorbedrag.

September 2022 Run for Kika

Nestr sponsort Nestr-adviseur Mitchell Hirschstein voor de marathon van New York, welke hij gaat lopen voor Kika.

MVO

April 2022 Wensstichting Oppepper4all

De Nestr sponsorcheque voor april 2022 is deze maand door onze commercieel directeur Arnold van Hengstum uitgereikt aan de heer en mevrouw Berentzen, de drijvende krachten achter Wensstichting Oppepper4all.

Lees artikel
MVO

Januari 2022 Stappenbelt Specialized Development

Vorige maand reikten wij de sponsorcheque uit aan Bas Zuurbier die ging hardlopen voor Stichting Support Casper. Ook in januari 2022 is de sponsorcheque toegekend aan een sportief initiatief en reisde accountmanager Arlene Rutjes namens Nestr af naar Brabant om de cheque te overhandigen.

Lees artikel
mvo - december
MVO

December 2021 Stichting Support

We sluiten dit jaar af met een bijzondere sponsorcheque. Onze adviseur Bas Zuurbier van Company Finance gaat samen met zijn vriend Sam van Dalen 70 kilometer hardlopen voor Stichting Support Casper.

Lees artikel