Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Nestr is een geldverstrekker die professionele beleggers in Nederland wil helpen met het optimaliseren en uitbouwen van hun beleggingsportefeuille. Maar Nestr wil meer zijn dan een leverancier van ‘geld’. Nestr wil maatschappelijke meerwaarde creëren.

Meerwaarde

Naast het financieren van verhuurd onroerend goed wil Nestr meer betekenen voor beleggers en dus inwoners van Nederland. Niet iedereen heeft altijd de wind in de rug en kan wel eens een helpende hand gebruiken. Nestr reserveert van elke gepasseerde financiering een bedrag en schenkt dit elke maand aan iemand die dit steuntje in de rug kan gebruiken.

Lees hieronder de initiatieven die wij al gesponsord hebben.

Wil jij ook gesponsord worden?

Iedereen komt hier in beginsel voor in aanmerking, dus klanten van Nestr maar ook mensen die geen klant bij Nestr zijn.

Stuur ons een bericht op mvo@nestr.nl en elke maand worden de ingediende verzoeken door de medewerkers van Nestr gelezen en kan elke medewerker zijn stem uitbrengen op het verzoek dat hem of haar het meeste aanspreekt. Het verzoek met de meeste stemmen komt in aanmerking voor het sponsorbedrag.

December 2021 Stichting Support

We sluiten dit jaar af met een bijzondere sponsorcheque. Onze adviseur Bas Zuurbier van Company Finance gaat samen met zijn vriend Sam van Dalen 70 kilometer hardlopen voor Stichting Support Casper. Professor dr. Casper van Eijk, bekend als vriend van René van der Gijp en oncologisch chirurg van het Erasmus MC, zet zich in voor de het bestrijden van alvleesklierkanker. Sam liep vorig jaar een marathon van zijn bedrijf naar de A’DAM toren in Amsterdam. Hij wilde toen EUR 50.000 ophalen ter nagedachtenis aan Lucas Rive, die op Eerste Kerstdag overleed aan de gevolgen van alvleesklierkanker. Dankzij de vele sponsoren werd er uiteindelijk EUR 76.000 opgehaald.

Dit jaar start de nieuwe uitdaging op Eerste Kerstdag op de Dam, met als eindpunt de Erasmusbrug in Rotterdam, een afstand van 70 kilometer!! Beide heren starten om 07.00 uur s ’morgens om met als richttijd van 14.30 uur in Rotterdam aan te komen.

mvo - december
MVO

December 2021 Stichting Support

We sluiten dit jaar af met een bijzondere sponsorcheque. Onze adviseur Bas Zuurbier van Company Finance gaat samen met zijn vriend Sam van Dalen 70 kilometer hardlopen voor Stichting Support Casper.

Lees artikel
Nira's Helping Hand
MVO

November 2021 Nira’s helping hand

Deze maand heeft Ajla Yavuz namens Nestr Smart Finance de sponsorcheque uitgereikt aan mevrouw Elmas Özturk en de heer Zati Akyurek. Op 12 augustus 2021 hebben zij onverwacht afscheid moeten nemen van hun dochter Nira. Nira was met haar ouders op vakantie en zakte uit het niets ineen nadat

Lees artikel
Driestar College voor schoolgaande kinderen in Uganda
MVO

Oktober 2021 Driestar College voor schoolgaande kinderen in Uganda

Deze maand wordt de Nestr sponsorcheque uitgereikt aan Eva van Strien. Eva studeert op het Driestar College in Gouda. Alle derdejaarsleerlingen zijn bezig met een sponsorproject, een lesmarathon. Het geld dat hiermee wordt opgehaald, wordt gebruikt voor een project in Uganda. Samen met Stichting ZOA worden leraren opgeleid en

Lees artikel
MVO

Augustus 2021 Tour du ALS​

Deze maand heeft Maarten Gietelink namens Nestr Smart Finance de sponsorcheque uitgereikt aan de heer Wim Hoogkamer. Sinds jaar en dag is hij een fervent liefhebber van fietsen. In 2010 ontmoette hij zijn “fietsvriend” Cor in Zuid Afrika. Nadat bleek dat beide heren een gezamenlijke hobby hadden, hebben ze

Lees artikel
mvo mei
MVO

Het Keihuis

Deze maand heeft Justin van Oers namens Nestr Smart Finance de sponsorcheque uitgereikt aan Frans Linssen. Zijn doel is om een zorgcentrum op te starten in Eindhoven. Op deze manier krijgen daklozen een eigen plek en worden zij naast ‘bed en brood’ ook geholpen met een plek waar ze

Lees artikel
MVO

Knuffel tegen Eenzaamheid

Doordat Victoria haar eigen opa en oma bezocht in het verpleeghuis, constateerde ze dat er veel ouderen eenzaam zijn. Toen ze een keer een knuffel meehad en deze aan een bewoner gaf, zag ze de impact hiervan en was het idee voor Knuffel tegen Eenzaamheid geboren.

Lees artikel