Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Nestr is een geldverstrekker die professionele beleggers in Nederland wil helpen met het optimaliseren en uitbouwen van hun beleggingsportefeuille. Maar Nestr wil meer zijn dan een leverancier van ‘geld’. Nestr wil maatschappelijke meerwaarde creëren.

Meerwaarde

Naast het financieren van verhuurd onroerend goed wil Nestr meer betekenen voor beleggers en dus inwoners van Nederland. Niet iedereen heeft altijd de wind in de rug en kan wel eens een helpende hand gebruiken. Nestr reserveert van elke gepasseerde financiering een bedrag en schenkt dit elke maand aan iemand die dit steuntje in de rug kan gebruiken.

Lees hieronder de initiatieven die wij al gesponsord hebben.

Wil jij ook gesponsord worden?

Iedereen komt hier in beginsel voor in aanmerking, dus klanten van Nestr maar ook mensen die geen klant bij Nestr zijn.

Stuur ons een bericht op mvo@nestr.nl en elke maand worden de ingediende verzoeken door de medewerkers van Nestr gelezen en kan elke medewerker zijn stem uitbrengen op het verzoek dat hem of haar het meeste aanspreekt. Het verzoek met de meeste stemmen komt in aanmerking voor het sponsorbedrag.

Februari 2024 Rosa Bergman

Deze maand is de Nestr sponsorcheque uitgereikt aan Rosa Bergman. Rosa is bekend als schrijfster van kinderboeken, maar kampt helaas ook met problemen.

MVO

Februari 2024 Rosa Bergman

Deze maand is de Nestr sponsorcheque uitgereikt aan Rosa Bergman. Rosa is bekend als schrijfster van kinderboeken, maar kampt helaas ook met problemen.

Ze is niet blind, maar wil toch een hulphond. Wil je weten waarvoor? Lees haar indringende verhaal op onze website.

Lees artikel
MVO

Augustus 2023 Stichting Small Miracles

Nestr sponsort deze maand taxateur Lieuwe Jan Kamminga. Hij gaat samen met zijn collega Marten in een tuk tuk over het Himalaya gebergte rijden om EUR 50.000 in te zamelen voor de oorlogskinderen in Oekraïne.

Lees artikel
MVO

Mei 2023 Alpe d’HuZes

Nestr sponsort deze maand adviseur Joep Peters. Hij wil geld inzamelen voor KWF en gaat de beruchte berg zowel te voet als op de fiets bedwingen.

Lees artikel