Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Nestr is een geldverstrekker die professionele beleggers in Nederland wil helpen met het optimaliseren en uitbouwen van hun beleggingsportefeuille. Maar Nestr wil meer zijn dan een leverancier van ‘geld’. Nestr wil maatschappelijke meerwaarde creëren.

Meerwaarde

Naast het financieren van verhuurd onroerend goed wil Nestr meer betekenen voor beleggers en dus inwoners van Nederland. Niet iedereen heeft altijd de wind in de rug en kan wel eens een helpende hand gebruiken. Nestr reserveert van elke gepasseerde financiering een bedrag en schenkt dit elke maand aan iemand die dit steuntje in de rug kan gebruiken.

Lees hieronder de initiatieven die wij al gesponsord hebben.

Wil jij ook gesponsord worden?

Iedereen komt hier in beginsel voor in aanmerking, dus klanten van Nestr maar ook mensen die geen klant bij Nestr zijn.

Stuur ons een bericht op mvo@nestr.nl en elke maand worden de ingediende verzoeken door de medewerkers van Nestr gelezen en kan elke medewerker zijn stem uitbrengen op het verzoek dat hem of haar het meeste aanspreekt. Het verzoek met de meeste stemmen komt in aanmerking voor het sponsorbedrag.

April 2022 Wensstichting Oppepper4all

Na een lange internationale carrière als projectleider, wilde de heer Gerard Berentsen graag een zinvolle invulling aan zijn pensioen geven. Gedreven door de ervaring van zijn vrouw, wie werkzaam was als wijkverpleegkundige en de verschraling van de zorg dagelijks ervaarde, ontstond het idee om chronisch zieken de mogelijkheid te bieden om een wens in vervulling te laten gaan. Zo kunnen chronisch zieken ergens naar uitkijken en energie opdoen en samen met vrienden of familie eens in een andere omgeving te zijn dan bijvoorbeeld het ziekenhuisbed.

Oppepper4all is het resultaat van deze zeer waardevolle invulling van het pensioen van de heer en mevrouw Berentsen. De heer Berentsen vertelt: “Het is inmiddels meer dan een dagtaak, maar de oneindige dankbaarheid van de mensen waarvoor wij de wens in vervulling laten gaan, maakt het allemaal meer dan goed”.

De Stichting bestond vorig jaar december alweer 15 jaar en het werk wat er is verricht, is niet onopgemerkt gebleven. De heer Berentsen ontving uit handen van de Zeistse burgemeester Koos Janssen een Koninklijke Onderscheiding, Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Berentsen vervolgd: “De wensen zijn heel divers. Zo is het ons een paar jaar geleden nog gelukt om een meet & greet met Max Verstappen te organiseren. Dat zal nu niet meer lukken. Maar zo hebben we ook iemand vanuit het ziekenhuis opgehaald omdat deze persoon nog graag een keer naar het strand wilde voordat hij zou overlijden”. Inmiddels is er een heel team van vrijwilligers beschikbaar die de wensen in vervulling laten gaan, startend met het beoordelen op haalbaarheid, het organiseren en het uitvoeren van de wens. Hiervoor is veel geld en mankracht nodig.

Wil je doneren, kan dat HIER. Wil je graag als vrijwilliger wensen in vervulling laten gaan, kan je jezelf HIER aanmelden.

MVO

April 2022 Wensstichting Oppepper4all

De Nestr sponsorcheque voor april 2022 is deze maand door onze commercieel directeur Arnold van Hengstum uitgereikt aan de heer en mevrouw Berentzen, de drijvende krachten achter Wensstichting Oppepper4all.

Lees artikel
MVO

Januari 2022 Stappenbelt Specialized Development

Vorige maand reikten wij de sponsorcheque uit aan Bas Zuurbier die ging hardlopen voor Stichting Support Casper. Ook in januari 2022 is de sponsorcheque toegekend aan een sportief initiatief en reisde accountmanager Arlene Rutjes namens Nestr af naar Brabant om de cheque te overhandigen.

Lees artikel
mvo - december
MVO

December 2021 Stichting Support

We sluiten dit jaar af met een bijzondere sponsorcheque. Onze adviseur Bas Zuurbier van Company Finance gaat samen met zijn vriend Sam van Dalen 70 kilometer hardlopen voor Stichting Support Casper.

Lees artikel
Nira's Helping Hand
MVO

November 2021 Nira’s helping hand

Deze maand heeft Ajla Yavuz namens Nestr Smart Finance de sponsorcheque uitgereikt aan mevrouw Elmas Özturk en de heer Zati Akyurek. Op 12 augustus 2021 hebben zij onverwacht afscheid moeten nemen van hun dochter Nira. Nira was met haar ouders op vakantie en zakte uit het niets ineen nadat

Lees artikel
Driestar College voor schoolgaande kinderen in Uganda
MVO

Oktober 2021 Driestar College voor schoolgaande kinderen in Uganda

Deze maand wordt de Nestr sponsorcheque uitgereikt aan Eva van Strien. Eva studeert op het Driestar College in Gouda. Alle derdejaarsleerlingen zijn bezig met een sponsorproject, een lesmarathon. Het geld dat hiermee wordt opgehaald, wordt gebruikt voor een project in Uganda. Samen met Stichting ZOA worden leraren opgeleid en

Lees artikel
MVO

Augustus 2021 Tour du ALS​

Deze maand heeft Maarten Gietelink namens Nestr Smart Finance de sponsorcheque uitgereikt aan de heer Wim Hoogkamer. Sinds jaar en dag is hij een fervent liefhebber van fietsen. In 2010 ontmoette hij zijn “fietsvriend” Cor in Zuid Afrika. Nadat bleek dat beide heren een gezamenlijke hobby hadden, hebben ze

Lees artikel