Contact

Nestr maakt bewust geen gebruik van een telefoonmenu, waardoor het lang duurt dat je de juiste afdeling aan de lijn hebt. Hieronder kan je lezen welk nummer je kunt bellen, afhankelijk van de vraag die je hebt.

Nestr werkt voor financieringsaanvragen altijd samen met geselecteerde adviseurs. Ben je belegger en heb je vragen over de Nestr Vastgoedfinanciering, neem dan contact op met één van onze adviseurs. Zij zijn op de hoogte van alle ins en outs van ons product en de processen van Nestr. Klik hieronder op de groene button voor het overzicht.

Ben je adviseur en wil je in aanmerking komen voor een samenwerking met Nestr, kan je een verzoek mailen naar intermediair@nestr.nl of kan je bellen naar telefoonnummer (085) 13 08 951.

Ben je adviseur en heb je al een samenwerking met Nestr en heb je bijvoorbeeld een vraag over een lopend dossier, kan je bellen met de acceptanten van Nestr op telefoonnummer (085) 13 08 950.

Ben je al klant bij Nestr en kan je het antwoord op je vraag niet terugvinden in het klantportaal, kan je contact opnemen met de afdeling beheer op telefoonnummer (088) 422 91 40.

Polarisavenue 130-148
2132JX Hoofddorp

Openingstijden kantoor
Maandag tot en met vrijdag
9.00 uur tot 17.00 uur