Eijgen Finance

Franke Twerda directeur van Eijgen Finance: “Eijgen Finance is intermediair van het eerste uur van Nestr Smart Finance en meteen vanaf de start weten we elkaar goed te vinden. Nestr onderscheidt zich doordat er in heel Nederland woningen tot 85% gefinancierd kunnen worden en zelfs tot 80% aflossingsvrij. Voor onze klanten is het ook prettig dat je na het ondertekenen van een rente-aanbod vier maanden de tijd hebt om je dossier af te ronden. Hiermee zijn onze klanten “beschermd” tegen tussentijdse renteverhogingen. Dit soort voorwaarden zijn in tijden waarin de markt grillig is, een échte USP.

Recentelijk hebben we nog een mooi transformatieproject aan het Grootzand in Sneek bij Nestr geherfinancierd. Dit betrof een voormalig winkelpand met verdiepingen wat is getransformeerd naar vijf appartementen. De verbouwing doet het prachtige pand eer aan, creëert extra betaalbare huurwoningen maar geeft ook een optimaal rendement. Een mooi voorbeeld van een win-win situatie waar we samen een steentje aan hebben bijgedragen.”

Eijgen finance staat bekend om als de intermediair die verder denkt. Deze door ons zeer aanbevolen intermediair die gevestigd is door heel Nederland biedt financieel advies voor MKB- en vastgoedfinancieringen en biedt o.a. de mogelijkheid tot een financiering via Nestr Smart Finance.

“Nestr onderscheidt zich doordat er in heel Nederland woningen tot 85% gefinancierd kunnen worden en zelfs tot 80% aflossingsvrij.”

Franke Twerda directeur van Eijgen Finance.

Laat je inspireren door andere succesverhalen

DEBT Finance

“Mijn klant is ontwikkelaar en realiseert juist in de provincie kleinschalige nieuwbouwprojecten. Zijn visie is “een landelijke woning is bij ons geen eenzame villa in een grote tuin. Landelijk wonen is ook samenleven”

lees verhaal