Werken bij Nestr Smart Finance

Nestr Smart Finance houdt zich bezig met het aanbieden van vastgoedfinancieringen voor
verhuurd onroerend goed aan professionele vastgoedbeleggers. Je komt terecht in
een team van ervaren vastgoedspecialisten, waar zowel de directie als werknemers
op één werkvloer samenwerken. Bij Nestr werken we samen als team om onze klanten zo snel en goed mogelijk te helpen met een passende vastgoedfinanciering. Enerzijds met snelle geautomatiseerde processen, anderzijds staat de menselijke maat hoog in het vaandel. Naast hard werken is er ook veel tijd voor ontspanning en ruimte om jezelf te ontwikkelen. Welkom aan boord!

Werken bij de snelst groeiende vastgoedfinancier

In korte tijd is Nestr Smart Finance van start-up naar scale-up gegaan. Waar wij met een klein team begonnen in een klein kantoor in Hoofddorp, zijn we inmiddels qua ruimte en team fors gegroeid en daarom verhuist naar Amsterdam Zuidoost. De producten van Nestr worden door een vaste groep financieel adviseurs geadviseerd aan professionele vastgoedbeleggers.

Door deze mooie groei zijn wij regelmatig opzoek naar talenten binnen de financiële sector.

Bekijk hieronder onze openstaande vacatures om te kijken of jij Nestr Smart Finance kan versterken.

Commercieel directeur Arnold van Hengstum

“Samen met mijn 3 compagnons heb ik Nestr opgericht, omdat we wisten dat het aanbieden van vastgoedfinancieringen sneller en eenvoudiger kon, geholpen door geautomatiseerde processen. Dat hebben we kunnen realiseren en daar zijn we trots op. Maar als ik kijk waar Nestr nu staat, zijn we het meest trots op het fantastische gedreven team.

Alle openstaande vacatures