Over Nestr

Nestr is een aanbieder van vastgoedfinancieringen voor verhuurde woningen. Het kleine, compacte team van financiële experts is wars van bancaire bureaucratie, lange beslistrajecten en vuistdikke dossiers. 

Over Nestr

Wij willen het aanvragen, accepteren en beheren van vastgoedfinancieringen zo simpel en snel mogelijk doen. Anders dan anderen. Gebruikmaken van de moderne techniek, daar waar het anno nu nog steeds gebruikelijk is om handmatig fysieke dossiers te verwerken.

Nestr is een aanbieder van vastgoedfinanciering aan professionele beleggers die willen investeren in verhuurde woningen. De 4 eigenaren van Nestr hebben allemaal jaren in de traditionele bankwereld gewerkt en vonden het in 2019 tijd om het roer om te gooien. Geen groot bedrijf met lange beslisbomen, maar een groep professionele en gedreven mensen die zich dagelijks inzetten om financieringsverzoeken van beleggers in Nederland te beoordelen. Nu worden elke dag de mouwen door het team opgestroopt om ervoor te zorgen dat je snel naar de notaris kunt. Elke dag later kost namelijk geld.

We kennen de markt goed, sparren dagelijks met onze (en dus jouw) adviseurs, maar ook met taxateurs en notarissen om ervoor te zorgen dat we je aanvraag snel maar goed kunnen afronden, zodat jij naar de notaris kan om het pand aan te kunnen kopen.

Verder hebben we het proces van aanvraag tot beheer meer geautomatiseerd dan gebruikelijk is in deze branche. Je adviseur beschikt over de Nestr rekentool en kan je binnen een kwartier vertellen of je financiering mogelijk is. Met 1 druk op de knop kan hij de aanvraag indienen en binnen een uur heb je een aanbod in je mailbox.

Maar onze dienstverlening houdt niet op na het passeren van je financiering. Nestr heeft ook een persoonlijk klantportaal voor jou ontwikkeld zodat je 24/7 inzicht hebt in je financiering. Wanneer loopt de rentevastperiode ook alweer af, of wat wat de hoogte van de rente ook alweer? Dit soort vragen hoef je voortaan niet meer op maandagmorgen om 9.00 uur te stellen, maar kan je ook op zaterdagavond op je mobiel direct bekijken.

Nestr is snel en innovatief. Nestr is smart finance.

Vind je vastgoedadviseur

Heb je interesse in de mogelijkheden voor financiering die Nestr biedt? Neem dan contact op met één van onze adviseurs. Hij of zij kan jou met de Nestr tool laten zien wat Nestr voor jou kan betekenen.

Nestr is altijd realistisch

Geen valse beloftes, maar maatwerk door technologische innovatie en mensen samen te laten werken. Nestr Smart Finance is slim door mee te gaan met haar tijd en nieuwe technologie te omarmen en te implementeren in de dagelijkse werkzaamheden.

Wil jij weten hoe Nestr werkt?

"Een absolute recordtijd!"

“De doorlooptijd van het indienen van de aanvraag tot het passeren van de financiering en aankoop bij de notaris nam 8 dagen in beslag.” ~ Raymond Böcker van Barlavento