Neem contact op

Ons specialistische team van experts zitten voor je klaar. Je kunt bellen of mailen, afhankelijk van de vraag die je hebt.

Vragen over de Nestr vastgoed­financiering?

Nestr werkt voor financieringsaanvragen samen met geselecteerde adviseurs. Ben je belegger en heb je vragen over de Nestr vastgoedfinanciering, neem dan contact op met één van onze adviseurs. Zij zijn op de hoogte van alle ins en outs van ons product en de processen van Nestr. Klik op de knop hieronder voor het overzicht van al onze aangesloten adviseurs.

Heb je nog geen gebruik gemaakt van een adviseur, maar je wilt wel graag een financiering bij Nestr afsluiten, kan je contact met ons opnemen op (085) 13 08 952. Wij helpen je dan persoonlijk op weg!

Ik ben Nestr adviseur

Ben je adviseur en heb je een aanstelling bij Nestr en heb je vragen over ons productaanbod, kan je niet meer inloggen op onze systemen of wil je een potentiële aanvraag met ons bespreken? Neem dan contact op met je accountmanager.

Ajla Yavuz

Ajla Yavuz

Regio Midden-Nederland

Arlene Rutjes

Regio Zuid-Nederland

Arnold van Hengstum

Regio Noord-Nederland

Ik ben notaris

Vragen rondom het passeren, inlossen, splitsen of opvragen van (deel)royementen van vastgoedfinancieringen van Nestr? Bel of mail onze afdeling beheer.

Ik ben Nestr adviseur

Ben je adviseur en heb je al een samenwerking met Nestr en heb je een vraag over een ingediende financieringsaanvraag? Bel de acceptanten. Geen callcenter maar gelijk een acceptant aan de lijn.

Ik ben klant van Nestr

Ben je al klant bij Nestr en heb je een vraag over je lopende financiering? Je kunt natuurlijk altijd 24/7 in je klantportaal kijken. Klik hierboven op de button ‘Inloggen MijnNestr’. Kijk ook altijd eerst bij FAQ of je vraag daarbij staat. Je kunt natuurlijk ook altijd bellen of mailen met onze afdeling beheer.

Ons kantoor

Herikerbergweg 31

1101CN Amsterdam Zuidoost

Kantoor Apollo, 7e verdieping

Openingstijden kantoor
Maandag tot en met vrijdag
9.00 uur tot 17.00 uur

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Iedereen komt in beginsel voor onze MVO-regeling in aanmerking, dus klanten van Nestr maar ook mensen die geen klant bij Nestr zijn.

Stuur ons een bericht op mvo@nestr.nl en elke maand worden de ingediende verzoeken door de medewerkers van Nestr gelezen en kan elke medewerker zijn stem uitbrengen op het verzoek dat hem of haar het meeste aanspreekt. Het verzoek met de meeste stemmen komt in aanmerking voor het sponsorbedrag.

"Een absolute recordtijd!"

“De doorlooptijd van het indienen van de aanvraag tot het passeren van de financiering en aankoop bij de notaris nam 8 dagen in beslag.” ~ Raymond Bocker van Barlavento