Neem contact op

Ons specialistische team van experts zitten voor je klaar. Je kunt bellen of mailen, afhankelijk van de vraag die je hebt.

Vragen over de Nestr vastgoed­financiering?

Nestr werkt voor financieringsaanvragen altijd samen met geselecteerde adviseurs. Ben je belegger en heb je vragen over de Nestr vastgoedfinanciering, neem dan contact op met één van onze adviseurs. Zij zijn op de hoogte van alle ins en outs van ons product en de processen van Nestr. Klik op de knop voor het overzicht.

Ik wil Nestr adviseur worden

Ben je adviseur en wil je in aanmerking komen voor een samenwerking met Nestr? Stuur een verzoek.

Ik ben Nestr adviseur en heb een vraag

Ben je adviseur en heb je al een samenwerking met Nestr en heb je bijvoorbeeld een vraag over een lopend dossier? Bel de acceptanten. Geen callcenter maar gelijk een acceptant aan de lijn.

Ik ben klant bij Nestr en heb een vraag

Ben je al klant bij Nestr en kan je het antwoord op je vraag niet terugvinden in het klantportaal of bij de FAQ? Bel of mail de afdeling beheer. 
 

Ons kantoor

Polarisavenue 130-148
2132JX Hoofddorp

Openingstijden kantoor
Maandag tot en met vrijdag
9.00 uur tot 17.00 uur

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Iedereen komt in beginsel voor onze MVO-regeling in aanmerking, dus klanten van Nestr maar ook mensen die geen klant bij Nestr zijn.

Stuur ons een bericht op mvo@nestr.nl en elke maand worden de ingediende verzoeken door de medewerkers van Nestr gelezen en kan elke medewerker zijn stem uitbrengen op het verzoek dat hem of haar het meeste aanspreekt. Het verzoek met de meeste stemmen komt in aanmerking voor het sponsorbedrag.

"Een absolute recordtijd!"

“De doorlooptijd van het indienen van de aanvraag tot het passeren van de financiering en aankoop bij de notaris nam 8 dagen in beslag.” ~ Raymond Bocker van Barlavento