Nestr HLDR.

Nestr biedt innovatieve financiering voor verhuurde woningen en combinatiepanden aan om zoveel mogelijk rendement uit je belegging te halen. Nestr kenmerkt zich tevens door het razendsnel beoordelen van je financieringsaanvragen.

Daarnaast willen wij je óók verder op weg helpen met zaken rondom je financiering of verhuurd onroerend goed. Producten of diensten die je faciliteren om het proces of rendement rondom je belegging te verbeteren. Helder toch? Punt.

Alle diensten of producten die onder de Nestr HLDR. vlag vallen, staan hieronder beschreven.

Je hebt waarschijnlijk al vaker gebruikt gemaakt van een bankgarantie? Een bankgarantie is de papieren variant van de waarborgsom. In de particuliere hypotheekmarkt is dit een volkomen ingeburgerd fenomeen, maar in de markt van de verhuurhypotheken was dit niet mogelijk. Nestr is de eerste aanbieder in Nederland die deze markt openbreekt. Koop je een object aan voor verhuur en je wilt geen waarborgsom betalen (omdat je deze liquide middelen bijvoorbeeld heel goed kunt gebruiken voor een verbouwing van een ander verhuurobject en daar dus wél rendement kunt maken met je geld), kan je vanaf heden dus ook gebruik maken van de bankgarantie! Snel, simpel en smart.

Kenmerken:

  • De bankgarantie is alleen aan te vragen via je adviseur;
  • De bankgarantie is alleen  bestemd voor verhuurde woningen;
  • De bankgarantie wordt op werkdagen tot 21:00 uur binnen 2 uur na de aanvraag gesteld;
  • Bankgaranties tot EUR 50.000 kosten éénmalig EUR 300;
  • Bankgaranties vanaf EUR 50.000 kosten éénmalig EUR 400;
  • Je hebt bij bankgaranties tot een bedrag tot EUR 100.000 alleen een getekende koopovereenkomst nodig, dus snel en simpel.

Vraag hem nu gelijk aan bij je adviseur. Hieronder kan je zijn gegevens direct vinden.

Stellax is een online platform waar buy-to-let beleggers zoals jij gebruik kunt maken van hoogwaardige tools om 1) nieuwe investeringen te vinden, 2) met één klik een investeringsanalyse te maken van ieder object in Nederland en 3) marktontwikkelingen te monitoren.

Deze drie mogelijkheden zijn onderverdeeld in secties op de Stellax website:

  • Stellax Zoeken — zoek een nieuw investeringspand met de door jou gekozen filters; denk aan prijs, netto rendement, locatie of risicoscore
  • Stellax Dashboard — analyseer elk investeringspand in Nederland en zie in één oogopslag gedetailleerde berekeningen wat betreft prijstrends en rendement
  • Market Intelligence — monitor marktontwikkelingen en analyseer indicatoren op basis van land, stad of postcode.

Oftewel: geen maanden van research, maar direct toegankelijke kunstmatige intelligentie die de best presterende panden in enkele minuten voor jou op een rijtje zet. Zo kun je makkelijk een nieuw investeringspand zoeken dat aan jouw eisen voldoet en tegelijkertijd op de hoogte blijven van de laatste marktontwikkelingen.

Je hebt nu toegang tot de tools die grote institutionele beleggers ook gebruiken, maar nu voor jou ook beschikbaar komen. Heb je een netwerk van beleggers en verkoopmakelaars? Prima! Maar ook als je dat niet hebt, kan je toch met Stellax toegang krijgen tot verhuurpanden die voldoen aan jouw wensen.

Normaal krijg je een free trial voor 7 dagen, maar nu ontvang je via onderstaande link een free trial periode van 30 dagen voor het meest uitgebreide abonnement.

Succes met dealsourcen!

“Reguliere banken kunnen op een dergelijke locatie niet financieren"

“Mijn klant is ontwikkelaar en realiseert juist in de provincie kleinschalige nieuwbouwprojecten.” ~ Pascal Hofstra van Debt Finance