Nestr HLDR.

Nestr biedt innovatieve financiering voor verhuurde woningen en combinatiepanden aan om zoveel mogelijk rendement uit je belegging te halen. Nestr kenmerkt zich tevens door het razendsnel beoordelen van je financieringsaanvragen door onze professionele betrokken acceptanten die ondersteund worden door een hoge mate van automatisering.

Daarnaast willen wij je óók verder op weg helpen met zaken rondom je financiering of verhuurd onroerend goed. Producten of diensten die je faciliteren om het proces of rendement rondom je belegging te verbeteren. Helder toch? Punt.

Bepaal de huurwaarde

Uniek in Nederland! Nestr Smart Finance is de eerste financier die jou in staat stelt om gratis een property scan uit te voeren door middel van een paar muisklikken. Je ontvangt binnen een paar seconden gratis een rapport in je mailbox van het object waarvan je de postcode en huisnummer van invoert. In dit uitgebreide gratis rapport tref je heel veel data aan, zoals:

– huurwaarde;

– WWS-punten;

– woningwaarde (leegwaarde);

– referentie objecten;

– BAR en NAR;

– inzicht in je financiering op basis van de huurinkomsten.

Op basis van big data wordt dit rapport automatisch gegenereerd. Er wordt brondata opgehaald bij diverse openbare bronnen waarna deze informatie op basis van big data wordt geanalyseerd, aangevuld met de AI software.

De software is bedoeld om op basis van de beschikbare betrouwbare data een analyse te maken van woningen op basis van reguliere verhuur. Bij bijzondere huursituaties zoals verhuur aan een zorginstelling of voor de huisvesting van arbeidsmigranten is een taxatierapport onvermijdelijk.

Het rapport is powered by Stellax

Stellax is een online platform waar buy-to-let beleggers zoals jij gebruik kunt maken van hoogwaardige tools om 1) nieuwe investeringen te vinden, 2) met één klik een investeringsanalyse te maken van ieder object in Nederland en 3) marktontwikkelingen te monitoren.

Deze drie mogelijkheden zijn onderverdeeld in secties op de Stellax website:

  • Stellax Zoeken — zoek een nieuw investeringspand met de door jou gekozen filters; denk aan prijs, netto rendement, locatie of risicoscore
  • Stellax Dashboard — analyseer elk investeringspand in Nederland en zie in één oogopslag gedetailleerde berekeningen wat betreft prijstrends en rendement
  • Market Intelligence — monitor marktontwikkelingen en analyseer indicatoren op basis van land, stad of postcode.

Oftewel: geen maanden van research, maar direct toegankelijke kunstmatige intelligentie die de best presterende panden in enkele minuten voor jou op een rijtje zet. Zo kun je makkelijk een nieuw investeringspand zoeken dat aan jouw eisen voldoet en tegelijkertijd op de hoogte blijven van de laatste marktontwikkelingen.

Je hebt nu toegang tot de tools die grote institutionele beleggers ook gebruiken, maar nu voor jou ook beschikbaar komen. Heb je een netwerk van beleggers en verkoopmakelaars? Prima! Maar ook als je dat niet hebt, kan je toch met Stellax toegang krijgen tot verhuurpanden die voldoen aan jouw wensen.

Normaal krijg je een free trial voor 7 dagen, maar nu ontvang je via onderstaande link een free trial periode van 30 dagen voor het meest uitgebreide abonnement. Gebruik hiervoor de promotiecode NestrHLDR.

Succes met dealsourcen!

“Reguliere banken kunnen op een dergelijke locatie niet financieren"

“Mijn klant is ontwikkelaar en realiseert juist in de provincie kleinschalige nieuwbouwprojecten.” ~ Pascal Hofstra van Debt Finance