Hoe Nestr werkt

Wij geloven in de waarde van vastgoed voor de verhuur, omdat daar in Nederland een groot tekort aan is. Nestr financiert grote én kleinere investeerders en beleggers, die deze visie delen. In heel Nederland.

Dit is Nestr

Nestr is een aanbieder van vastgoedfinancieringen voor verhuurd vastgoed in Nederland. Het professionele team financiële experts is wars van bancaire bureaucratie, lange beslistrajecten en vuistdikke dossiers.

Wij willen het aanvragen, accepteren en beheren van vastgoedfinancieringen dus zo simpel en snel mogelijk doen. Anders dan anderen. Gebruik maken van de moderne techniek, daar waar het anno nu nog steeds gebruikelijk is om handmatig fysieke dossiers te verwerken. Simpel is echter moeilijker dan je denkt. Uiteraard willen wij, voor jouw en onze veiligheid, wel een gedegen acceptatie verrichten, zodat Nestr je nog lang kan helpen met het realiseren van jouw dromen en ambities: het uitbouwen van je vastgoedportefeuille. Omdat wij geen onverantwoorde risico’s willen nemen, ontkom je er dus niet aan dat er soms meer informatie door ons wordt opgevraagd dan je misschien zou willen. Naast onze eigen bedrijfspolicy hebben wij namelijk ook te maken met wetten en regels waar wij aan willen of moeten voldoen. Weet in ieder geval dat we geen onnodige zaken opvragen.

Wij begrijpen echter heel goed dat een financiering geen maanden op zich moet laten wachten. Dat is waar we iedere dag onze schouders onder zetten. Nú is namelijk het moment!

Nestr Smart Finance is niet alleen snel en innovatief, maar we zijn ook transparant en veilig. Onze procedures zijn goed beschermd en beveiligd door experts die ervoor zorgen dat jouw gegevens veilig zijn. Zo zijn wij bijvoorbeeld ISAE 3402 type 1 én type 2 gecertificeerd. Kortgezegd zegt deze certificering dat Nestr ‘in control’ is met haar data op het gebied van risicomanagement, informatiebeveiliging en anti-fraude. Goed om te weten toch?

Hoewel alles goed beveiligd is, delen we ook graag onze kennis. Kennis in de vorm van cijfers over de financieringen die wij verstrekken. Belangrijke informatie bij het maken van keuzes voor je vastgoedfinanciering. Volg ons daarom op Facebook, Instagram, LinkedIn of YouTube.

Vastgoedfinanciering voor verhuur

Nestr biedt vastgoedfinancieringen voor verhuurde woningen aan tussen de EUR 100.000 en EUR 4.000.000 door heel Nederland. Het onderpand moet altijd één of meerdere verhuurde of te verhuren woningen zijn. Een gedeelte van het onderpand mag eventueel bestaan uit niet-woningen, bijvoorbeeld een winkel op de begane grond. De financiering kan maximaal 85% van de waarde van het onderpand in verhuurde staat bedragen.

Ook financieren wij combinatiepanden. Dan bedraagt de maximale hoofdsom EUR 2.500.000 bij een maximale LTV van 75%.

Tot slot financieren wij ook verhuurd zakelijk vastgoed, zoals een bedrijfspand, een kantoor of een winkel. Wij financieren dan maximaal EUR 1.000.000 bij een maximale LTV van 60%. De objecten moeten gevestigd zijn in plaatsen die een minimaal inwoneraantal hebben van 30.000. Verhuurde bedrijfspanden financieren wij in de gehele Randstad. Als een deel van het object voor eigen gebruik is bedoeld, is dat ook mogelijk.

Nestr maakt je financieel onafhankelijk

Nestr’s financieringen sluiten precies aan bij jouw wensen. Door middel van een scherpe rente en een lage aflossing houd je maandelijks het meeste over van de huurinkomsten. Hierdoor kan je weer snel verder investeren in de groei van je vastgoedportefeuille. Nestr helpt je mee om jouw ambities te realiseren: financieel onafhankelijk zijn.

"Een absolute recordtijd!"

“De doorlooptijd van het indienen van de aanvraag tot het passeren van de financiering en aankoop bij de notaris nam 8 dagen in beslag.” ~ Raymond Bocker van Barlavento