September 2022 Run for Kika

12 oktober 2022

Deze maand reiken we de sponsorcheque weer uit aan een intermediair van Nestr, welke zich in gaat zetten voor een goed doel. Mitchell Hirschstein van Het Vastgoed Atelier gaat de marathon van New York lopen voor Kika.

Mitchell is werkzaam als adviseur vastgoedfinancieringen en begeleidt professionele beleggers in vastgoed naar een passende financiering. Nestr Smart Finance is een van de aanbieders waar Het Vastgoed Atelier mee samenwerkt. Lang hoefden we dus ook niet na te denken, toen het verzoek bij ons binnenkwam of we Mitchell wilden sponsoren.

Zondag 6 november 2022 vindt de marathon van New York plaats. Mitchell is een van de 10.000 buitenlandse hardlopers die meedoen. In totaal lopen ongeveer 50.000 hardlopers de marathon. Mitchell: “KiKa zet zich in om kinderkanker de wereld uit te helpen en hier draag ik graag een mijn steentje aan bij. Een marathon is niet niks, maar vergeleken met de lijdensweg van deze kinderen stelt het weinig voor! Ik zou het super tof vinden als jullie hier ook aan bij willen dragen. Uiteraard krijgen jullie dan een mooie vermelding op mijn loopshirt, zodat iedereen kan zien dat het bij jullie ook over meer dan euro’s en vastgoed gaat”.

Wat ons gelijk opviel op de sponsorpagina is dat Mitchell zelf EUR 2.705 heeft gesponsord. Mitchell vervolgd: ‘’Dit is het bedrag dat nodig is om de reis te kunnen maken. Deze kosten kan je in principe uit het sponsorbedrag financieren, maar dat wil ik graag zelf bijdragen, zodat alle gesponsorde euro’s ook daadwerkelijk ten gunst van Kika komen”.

Wat kunnen wij hier nog aan toevoegen?

Wil je doneren, kan dat HIER. Wij rekenen erop dat collega-intermediairs dit zeker zullen doen!

Op de foto reikt Mark Germs (r) namens Nestr de sponsorcheque uit aan Mitchell Hirschstein.

Bekijk andere nieuwsartikelen

“Verhuurhypotheek”

De hypotheekwereld is eenvoudig en overzichtelijk, toch? Koop je een woning waar je zelf in gaat wonen, neem je een consumentenhypotheek. Koop je een woning voor de verhuur, schaf je een verhuurhypotheek aan. Of toch niet…?

lees verhaal

Onder de motorkap

Elke maand schrijft onze collega Arnold van Hengstum over de techniek achter een vastgoedfinanciering. Er is meer te kiezen dan alleen de hoogte van de rente. Deze maand legt hij uit wat ICR en DSCR inhoudt.

lees verhaal