Mei 2023 Alpe d’HuZes

17 mei 2023

Deze maand is de Nestr sponsorcheque uitgereikt aan Joep Peters. Joep werkt als consultant bij Heston Finance Group. Daarnaast is Joep ook bekend in de vastgoedbranche als mede-eigenaar van Stellax.

Joep gaat samen met zijn collega’s van Heston 1 juni 2023 de strijd aan met de Alpe d’Huez. Ze gaan de berg te voet bedwingen en na een korte pauze zal Joep de berg nogmaals fietsend bestijgen.

De Alp d’Huez in cijfers:

  • 21 bochten vernoemd naar winnaars;
  • 14,5 kilometer lang;
  • 1.100 hoogtemeters;
  • Gemiddelde stijgingspercentage 7,9%;

Iedereen kent in zijn omgeving helaas die de strijd tegen kanker moet aangaan. Deze ongelijke strijd komt altijd onverwacht en is oneerlijk. Zo ook Joep. Hij is daarom ook vastberaden om de berg te bedwingen en geld in te zamelen voor het goede doel: onderzoek naar kanker. Elke donatie brengt ons dichter bij ons doel en kan het verschil maken voor de vele mensen die getroffen zijn door deze ziekte.

Dus steun Joep in zijn strijd tegen de Alpe D’Huez en tegen kanker. Doneren kan op deze website: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/JoepPeters

Op de foto reikt Arnold van Hengstum (l) namens Nestr de sponsorcheque uit aan Joep Peters

Bekijk andere nieuwsartikelen

“Verhuurhypotheek”

De hypotheekwereld is eenvoudig en overzichtelijk, toch? Koop je een woning waar je zelf in gaat wonen, neem je een consumentenhypotheek. Koop je een woning voor de verhuur, schaf je een verhuurhypotheek aan. Of toch niet…?

lees verhaal

Onder de motorkap

Elke maand schrijft onze collega Arnold van Hengstum over de techniek achter een vastgoedfinanciering. Er is meer te kiezen dan alleen de hoogte van de rente. Deze maand legt hij uit wat ICR en DSCR inhoudt.

lees verhaal