Over ons

Nestr is een aanbieder van vastgoedfinancieringen voor verhuurde woningen. Het kleine, compacte team financiële experts is wars van bancaire bureaucratie, lange beslistrajecten en vuistdikke dossiers.
Wij willen het aanvragen, accepteren en beheren van vastgoedfinancieringen dus zo simpel en snel mogelijk doen. Anders dan anderen. Gebruik maken van de moderne techniek, daar waar het anno nu nog steeds gebruikelijk is om handmatig fysieke dossiers te verwerken.
Simpel is echter moeilijker dan je denkt. Uiteraard willen wij, voor jouw en onze veiligheid, wel een gedegen acceptatie verrichten, zodat Nestr je nog lang kan helpen met het realiseren van jouw dromen en ambities: het uitbouwen van je vastgoedportefeuille. Omdat wij geen onverantwoorde risico’s willen nemen, ontkom je er dus niet aan dat er soms meer informatie door ons wordt opgevraagd dan je misschien zou willen. Naast onze eigen bedrijfspolicy hebben wij namelijk ook te maken met wetten en regels waar wij aan willen voldoen. Weet in ieder geval dat we geen onnodige zaken opvragen.

Wij begrijpen echter heel goed dat een financiering geen maanden op zich moet laten wachten. Dat is waar we iedere dag onze schouders onderzetten. Nú is namelijk het moment!