Oktober 2023 Stichting Alpe d’HuZes

8 november 2023

Oktober 2023 Stichting Alpe d’HuZes

Deze maand is de Nestr sponsorcheque door collega Ajla Yavuz uitgereikt aan adviseur Fery Godri. Ferry is directeur bij Hyppe, een tussenpersoon die adviseert in hypotheken, leningen en verzekeringen en de vastgoedfinancieringen onderbrengt bij Nestr. Hyppe werkt vanuit 3 kantoren, in Blaricum, Hilversum en Huizen.

In mei 2023 reikten wij een sponsorcheck uit aan Joep Peters die de 2023 editie van de Alpe d’Huzes ging fietsen en wandelen. Ferry is nu al met de voorbereidingen bezig van de 2024 editie. Nestr wil hem natuurlijk graag financieel steunen in het bereiken van zijn doel: EUR 4.500 ophalen voor KWF om onderzoek naar de bestrijding van kanker te financieren.

Ferry doet mee omdat ook hij van dichtbij de ziekte heeft meegemaakt. Ferry: Ik doe mee aan de Alpe d’HuZes omdat ik zelf heb meegemaakt hoe het is om dierbaren te zien strijden tegen deze ziekte. Helaas heeft mijn vader deze strijd niet overleefd. Opgeven was geen optie voor hem maar de strijd bleek niet te winnen.

In 2013 ben ik ter nagedachtenis aan mijn vader de strijd met de berg al eens aangegaan. In 2024 ga ik dat opnieuw doen. Ditmaal samen met mijn vrouw, broer en de rest van mijn team en met  de support van familie en vrienden gaan we de berg zo vaak als het kan beklimmen.”

Wij wensen Ferry en zijn team natuurlijk heel veel succes met de enorme sportieve uitdaging.

Wil je doneren, kan dat hier: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/ferrygodri/alpe-dhuzes

De foto is gemaakt op kantoor van Ferry.

Bekijk andere nieuwsartikelen

“Verhuurhypotheek”

De hypotheekwereld is eenvoudig en overzichtelijk, toch? Koop je een woning waar je zelf in gaat wonen, neem je een consumentenhypotheek. Koop je een woning voor de verhuur, schaf je een verhuurhypotheek aan. Of toch niet…?

lees verhaal

Onder de motorkap

Elke maand schrijft onze collega Arnold van Hengstum over de techniek achter een vastgoedfinanciering. Er is meer te kiezen dan alleen de hoogte van de rente. Deze maand legt hij uit wat ICR en DSCR inhoudt.

lees verhaal