Augustus 2023 Stichting Small Miracles

22 augustus 2023

Augustus 2023 Stichting Small Miracles
Deze maand is de Nestr sponsorcheque door collega Nick Hennen uitgereikt aan taxateur Lieuwe Jan Kamminga van Kamminga Vastgoedtaxateurs. 
Met een tuk tuk gaat Lieuwe Jan met zijn collega Marten de Himalaya over rijden om geld op te halen voor de kinderen van Boetsja in Oekraïne. De schoonzus van Lieuwe Jan woont in Oekraïne en ondervindt dagelijks de gevolgen van de oorlog die daar al lange tijd gaande is. Helaas heeft ze ook familieleden verloren door deze oorlog. Zoals zo vaak zijn ook hier de kinderen het meeste de dupe van. Scholen en huizen zijn plat gebombardeerd, waardoor de kinderen geen lesmateriaal meer hebben, maar ook thuis missen ze hun speelgoed of iets simpels als een deken op hun bed.
Lieuwe Jan en Marten hebben tot doel dat ze EUR 50.000 willen inzamelen en gaan vanaf 2 september in twee weken tijd in een rickshaw (bekend onder de naam tuk tuk) over het gigantische Himalaya gebergte rijden. Als ze arriveren in India, krijgen ze eerst een paar dagen les om te sleutelen, want de zware bergrit zal de tuk tuk tot het uiterste drijven en dat zal zeker gepaard gaan met reparaties, die de heren zelfstandig moeten uitvoeren.
Wil je doneren, kan dat hier: https://tikkie.me/pay/SmallMiracl/raqn8o2FZwzhMnFca3sMYL
De foto is gemaakt tijdens de Sneekweek, waar onze collega Nick Hennen (l) was uitgenodigd door Kamminga Vastgoedtaxateurs om de hele dag aanwezig te zijn op een sloep die over de Friese meren voer.

Bekijk andere nieuwsartikelen

“Verhuurhypotheek”

De hypotheekwereld is eenvoudig en overzichtelijk, toch? Koop je een woning waar je zelf in gaat wonen, neem je een consumentenhypotheek. Koop je een woning voor de verhuur, schaf je een verhuurhypotheek aan. Of toch niet…?

lees verhaal

Onder de motorkap

Elke maand schrijft onze collega Arnold van Hengstum over de techniek achter een vastgoedfinanciering. Er is meer te kiezen dan alleen de hoogte van de rente. Deze maand legt hij uit wat ICR en DSCR inhoudt.

lees verhaal