Richard Verschoor

Nestr Smart Finance sponsort Formule 2 coureur Richard Verschoor om mee te helpen zijn doel in de Formule 2 te bereiken: een stoeltje in de Formule 1. Richard heeft succesvol geracet in de Formule 4 en Formule 3 en rijdt inmiddels voor het 3e seizoen in de Formule 2 en hij heeft uiteraard de lat weer een treetje hoger gelegd.

Blijf op de hoogte van zijn prestaties door ons op Facebook of Instagram te volgen.

Bij Nestr Smart Finance staan we voor snelheid en kwaliteit. Het waarborgen van snelheid doen we door gebruik te maken van innovatieve technologie op basis van data. Door die technologie te bundelen met geselecteerde adviseurs in het land en professionele acceptanten bij Nestr kunnen wij een hoge vorm van kwaliteit realiseren.

Onze keuze voor het sponsoren van Richard Verschoor past dan ook bij het beeld dat wij willen uitstralen. Een coureur die op het hoogste niveau op topsnelheid rijdt. Precies wat de medewerkers van Nestr elke dag doen.

Richard Verschoor (2000) is coureur in de Formule 2 bij het wereldberoemde Nederlandse team van Van Amersfoort Racing.

Nadat zijn vader een go kart voor hem had gekocht, ging de carriere van Richard net zo snel als hij zelf rijdt: winnaar Nederlands Kartkampioenschap, Wereldkampioen karten, twee maal Formule 4 kampioen. In de Formule 3 werd hij kampioen van de prestigieuze Macau World Cup.

Nu rijdt Richard in de Formule 2 en heeft al diverse races op zijn naam gezet, bijvoorbeeld Silverstone en Oostenrijk. In 2023 strijd hij voor maar 1 doel: zoveel mogelijk winnen en zichzelf in the picture rijden om in 2024 de stap naar de Formule 1 te maken!

Alle coureurs rijden in dezelfde auto met een 3,4 liter V6 brandstofmotor die er 620 pk uit perst. De maximum snelheid bedraagt 335 km/u en rijdt in 2,9 seconden al 100 km/u.

Richard woont in de provincie Utrecht en heeft een hond die Freya heet.

 

Richard is een van de coureurs van Van Amersfoort Racing. Zijn collega is Juan Manuel Correa. Richard weet dus als geen ander hoe het is om in teamverband te werken, elkaar te challengen en te leren van elkaar. Alleen dan kan je als team beter worden. 

Ook bij Nestr selecteren wij zorgvuldig adviseurs, ambassadeurs, sponsorships en werknemers. Alles wat wij doen staat in teken van het leveren van topkwaliteit in een speelveld met concurrentie. Deze kwaliteit vertaalt zich in een hoge conversiegraad voor het krijgen van jouw financiering. We kijken namelijk hoe we een financiering wél kunnen doen in plaats van zoeken naar redenen om een financieringsaanvraag af te wijzen. Wij willen namelijk winnen, samen met jou!

Nestr deelt veel nieuwtjes en belangrijke veranderingen binnen de vastgoedmarkt via de website en social media kanalen. Ook al het nieuws rondom Richard Verschoor kan je volgen op Facebook en Instagram. Stay tuned !

“Reguliere banken kunnen op een dergelijke locatie niet financieren"

“Mijn klant is ontwikkelaar en realiseert juist in de provincie kleinschalige nieuwbouwprojecten.” ~ Pascal Hofstra van Debt Finance