Max van Splunteren

Nestr Smart Finance sponsort coureur Max van Splunteren om mee te helpen om zijn doelen in de Porsche Supercup te bereiken. Max was rookie of the year 2020 en heeft voor het seizoen 2021 uiteraard de lat weer een treetje hoger gelegd.

Blijf op de hoogte van zijn prestaties door ons op Facebook of Instagram te volgen.

Play Video

Bij Nestr Smart Finance staan we voor snelheid en kwaliteit. Het waarborgen van snelheid doen we door gebruik te maken van innovatieve technologie op basis van data. Door die technologie te bundelen met geselecteerde adviseurs in het land en professionele acceptanten bij Nestr kunnen wij een hoge vorm van kwaliteit realiseren.

Onze keuze voor het steunen van Max van Splunteren past dan ook bij het beeld dat wij willen uitstralen. Een coureur die op het hoogste niveau op topsnelheid rijdt. Precies wat de medewerkers van Nestr elke dag doen.

Max van Splunteren (1996) maakt deel uit van het Nederlandse raceteam GP Elite, het team waar met 5 auto’s wordt deelgenomen aan de Porsche Supercup. De Porsche 911 GT3 Cup beschikt over 510 pk en rijdt maximaal 280 kilometer per uur. De rondetijd van de Porsche op circuit Monaco is sneller dan die van de Formule E !

Voorafgaand aan de Porsche Supercup is Max al in meerdere raceklassen actief geweest, zoals de Formula Ford, de 24 uur van Spa, de 24 uur van Daytona en GT World Endurance.

Max is na het behalen van zijn bachelor luchtvaarttechnologie thans bezig met zijn master ruimtevaarttechnologie aan de TU in Delft.

Max is een van de coureurs van GP Elite. Zijn collega’s zijn Larry ten Voorde, Jesse van Kuijk, Daan van Kuijk en Lucas Groeneveld. Max weet dus als geen ander hoe het is om in teamverband te werken, elkaar te challengen en te leren van elkaar. Alleen dan kan je als team beter worden. Larry ten Voorde was daarom niet voor niets winnaar in 2020 en was Max rookie of the year.

Ook bij Nestr selecteren wij zorgvuldig adviseurs, ambassadeurs, sponsorships en werknemers. Alles wat wij doen staat in teken van het leveren van topkwaliteit in een speelveld met concurrentie. Deze kwaliteit vertaalt zich in een hoge acceptatiegraad voor het krijgen van jouw financiering. We kijken namelijk hoe we een financiering wél kunnen doen in plaats van zoeken naar redenen om een financieringsaanvraag af te wijzen. Wij willen namelijk winnen, samen met jou!

Nestr deelt veel nieuwtjes en belangrijke veranderingen binnen de vastgoedmarkt via de website en social media kanalen. Ook al het nieuws rondom Max kan je volgen op Facebook en Instagram. Stay tuned !

Cockpit view

Wij bieden je als klant altijd inzicht en controle in ons klantportaal. Kijk hieronder naar een flying lap van Max op circuit Zandvoort

Play Video

“Reguliere banken kunnen op een dergelijke locatie niet financieren"

“Mijn klant is ontwikkelaar en realiseert juist in de provincie kleinschalige nieuwbouwprojecten.” ~ Pascal Hofstra van Debt Finance