De Renovatie­financiering

19 januari 2021

Nestr is bekend om haar innovatieve producten voor verhuurde woningen. We zijn uniek in de markt van de vastgoedfinancieringen met de combinatie van een 35-jarige zekerheid die wordt gekoppeld aan lage maandlasten als gevolg van de annuïtaire aflossing. Daarnaast financiert Nestr in heel Nederland en dus niet alleen in de verstedelijkte gebieden. Dus niet alleen in Groningen, Amsterdam of Rotterdam maar ook in America of Egypte.

Ondanks dat 2021 pas net uit de startblokken is, lanceert Nestr weer een nieuw product voor de professionele vastgoedbelegger: de Nestr Renovatiefinanciering.

Nestr biedt vastgoedbeleggers een innovatief product maar we zagen steeds vaker dat er bij aangekochte beleggingsobjecten sprake was van achterstallig onderhoud. Dat zette ons aan het denken en we hebben daarvoor de Nestr Renovatiefinanciering ontwikkeld. Om gelijk maar duidelijk te zijn: dit product is niet geschikt voor grote verbouwingen of bijvoorbeeld een transformatie van een leegstaand kantoorpand naar appartementen voor de verhuur. Dit product is bij uitstek geschikt om kleine cosmetische verbeteringen aan de woning uit te voeren om de verhuurbaarheid te verbeteren. Veelal resulteren deze renovaties naast een onderhoudsvrij woning voor de verhuur ook vaak in een hogere huur. Per saldo is renoveren een waardevaste investering met een beter rendement op je investering. Voorbeelden van de renovaties zijn bijvoorbeeld het installeren van een nieuwe keuken of het vernieuwen van de badkamer. Maar ook het vervangen van de vloerbedekking past binnen de Nestr Renovatiefinanciering.

Ben je geïnteresseerd in dit innovatieve product, lees dan verder op de productpagina of informeer bij één van onze aangesloten adviseurs. Deze vindt je onder de button ‘Zoek een adviseur’. Hij of zij kan je er alles over vertellen en regelt de Nestr Renovatiefinanciering graag en snel voor je.

Succes met je renovatie!

Bekijk andere nieuwsartikelen

“Verhuurhypotheek”

De hypotheekwereld is eenvoudig en overzichtelijk, toch? Koop je een woning waar je zelf in gaat wonen, neem je een consumentenhypotheek. Koop je een woning voor de verhuur, schaf je een verhuurhypotheek aan. Of toch niet…?

lees verhaal

Onder de motorkap

Elke maand schrijft onze collega Arnold van Hengstum over de techniek achter een vastgoedfinanciering. Er is meer te kiezen dan alleen de hoogte van de rente. Deze maand legt hij uit wat ICR en DSCR inhoudt.

lees verhaal