Augustus 2022 SC Cambuur

23 augustus 2022

Dat Nestr iets met sport heeft, mag geen nieuws meer zijn. Dat Nestr daarnaast graag gecommitteerde adviseurs met meer dan alleen acceptatiewerk wil bijstaan, hebben we ook al eerder laten zien. Maar het verzoek van Franke Twerda van Eijgen Finance om een heipaal van het nieuwe SC Cambuur stadion te sponsoren, is wel een heel ludiek sponsorverzoek.

Ondanks het feit dat Nestr geen voetbalstadions financiert, is een voetbalstadion ook vastgoed. Meer logische verklaringen om dit sponsorverzoek in te willigen hebben we eigenlijk niet, maar alles bij elkaar staan we er volledig achter!

Franke Twerda, mede-eigenaar van Eijgen Finance, zit in het bestuur van de businessclub van SC Cambuur. Naast zijn dagelijkse werkzaamheden in het adviseren van vastgoedondernemers, besteed hij ook tijd aan zijn favoriete voetbalclub Cambuur. De club heeft een succesvolle terugkeer naar de Eredivisie gemaakt en wil de ambitie om structureel in de Eredivisie te blijven mede mogelijk maken door een nieuw stadion te bouwen. De bouw is gestart en volgens de planning wordt de eerste aftrap gegeven in het seizoen 2023-2024.

Cambuur is in 1964 opgericht en daarom wil de club 196,4 heilpalen laten sponsoren. Samen met Nestr hebben andere lokale en nationale bedrijven één of meerdere heipalen gesponsord. Ga je dus ooit als supporter op bezoek in Leeuwarden, zoek de Nestr heipaal op en stuur ons een foto van de plaquette. Succes Cambuur!

Op de foto reikt Arnold van Hengstum (r) namens Nestr de sponsorcheque uit aan Franke Twerda op het bouwterrein waar het nieuwe voetbalstadion gebouwd wordt.

Bekijk andere nieuwsartikelen

“Verhuurhypotheek”

De hypotheekwereld is eenvoudig en overzichtelijk, toch? Koop je een woning waar je zelf in gaat wonen, neem je een consumentenhypotheek. Koop je een woning voor de verhuur, schaf je een verhuurhypotheek aan. Of toch niet…?

lees verhaal

Onder de motorkap

Elke maand schrijft onze collega Arnold van Hengstum over de techniek achter een vastgoedfinanciering. Er is meer te kiezen dan alleen de hoogte van de rente. Deze maand legt hij uit wat ICR en DSCR inhoudt.

lees verhaal